Kayseri Telefon Beklediği Kargodan, Biber Tohumu ve Krem Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Telefon Beklediği Kargodan, Biber Tohumu ve Krem Çıktı

Kayseri Telefon Beklediği Kargodan, Biber Tohumu ve Krem Çıktı

Kayseri'NİN Tomarza ilçesinde yaşayan Ömer Çanakçı'yı "Cep telefonu kazandınız" diyerek arayanların gönderdiği kargodan bir paket biber tohumu, bir paket yeşil kahve ve birkaç markasız krem çıktı.

29.07.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'NİN Tomarza ilçesinde yaşayan Ömer Çanakçı'yı "Cep telefonu kazandınız" diyerek arayanların gönderdiği kargodan bir paket biber tohumu, bir paket yeşil kahve ve birkaç markasız krem çıktı. Kargoyu 100 lira ödedikten soınra teslim alan Çanakçı, dolandırıldığını belirterek, "Benim durumuma kimse düşmesin" dedi.

Ömer Çanakçı'yı telefonla arayan bir kişi, "Bizden hediye cep telefonu kazandınız, telefonunuzun hangi PTT şubesine gönderilmesini istersiniz" dedi. Cep telefonu kazandığına inanan ve sevinen Çanakçı, telefonunun, Tomarza PTT şubesine gönderilmesini istedi. Kapalı bir kutu içerisinde gelen kargoyu 100 lira ödeyerek teslim alan Çanakçı, kutunun içinden 1 paket biber tohumu, 1 paket yeşil kahve ve birkaç markasız krem çıkınca neye uğradığını şaşırdı. Bir yanlışlık olduğunu düşünen Çanakçı, hemen telefonla kendisini arayanlara ulaşmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Dolandırıldığını anlayan Çanakçı, "Benim düştüğüm duruma hiç kimse düşmesin. Böyle satıcılara kesinlikle itibar edilmemeli" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Telefon Beklediği Kargodan, Biber Tohumu ve Krem Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement