Kayseri - Telefon Dolandırıcısı Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Telefon Dolandırıcısı Suçüstü Yakalandı

Kayseri - Telefon Dolandırıcısı Suçüstü Yakalandı

Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı KAYSERİ ve Bitlis'te kendisini polis olarak tanıttıktan sonra telefonla aradığı iki kişiye, ' Hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor' diyerek, 34 bin lirayı hesabına aktaran 28 yaşındaki M.O, yakalanarak gözaltına alındı.

26.01.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı

KAYSERİ ve Bitlis'te kendisini polis olarak tanıttıktan sonra telefonla aradığı iki kişiye, ' Hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor' diyerek, 34 bin lirayı hesabına aktaran 28 yaşındaki M.O, yakalanarak gözaltına alındı.

Merkez Melikgazi İlçesi'nde oturan 42 yaşındaki M.K'yi telefonla arayan M.O, 'Hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor, Güvende değilsiniz. Size vereceğim hesap numarasına paranızı aktarın' diyerek, 30 bin lirayı hesabına yönlendirdi. Yine aynı gün içerisinde Bitlis'in Mutki İlçesi'nde oturan 40 yaşındaki K.M'yi de aynı yöntemle telefon arayan şüpheli M.O, 4 bin lirasını hesabına aktararak,dolandırdı. Bir süre sonra dolandırdıklarını anlayan iki kişi, durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada şüpheli M.O'nun Hatay ilinde olduğunu belirledi. Polislerin koordineli çalışması sonucu şüpheli, bankaya para çekmeye gittiği sırada suçüstü yakalanarak, Kayseri'ye gönderildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan M.O, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Telefon Dolandırıcısı Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement