Kayseri, Travel Expo Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor - Son Dakika
Güncel

Kayseri, Travel Expo Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor

Kayseri Valiliğinin tanıtım etkinlikleri kapsamında, Ankara'da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı'nda kenti tanıttığı bildirildi.

22.04.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valiliğinin tanıtım etkinlikleri kapsamında, Ankara'da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı'nda kenti tanıttığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 21-24 Nisan'da Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen fuarda Kayseri'nin turizm değerleri, müzeleri, ören yerleri, konakları, doğal alanları, yemekleri ve turizm işletmeleri ziyaretçilere tanıtılıyor.

Stantta, Kayseri ile özdeşleşen eserler yer alırken ziyaretçilere Kayseri halıları, Soğanlı bebekleri, Yeşilhisar elması, Kayseri mantısı, değişik broşür ve görsellerle tanıtım yapılıyor ve yöresel ürünlerden ikram ediliyor.

Seyahat planlamak isteyenlerin uygun fiyat ve kalitede ulaşım, konaklama imkanları, gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi alacağı ve planlarını buna göre oluşturacağı alternatif tatil seçeneklerinin de ziyaretçilere sunulduğu müşteri hedefli fuarda Kayseri'nin tanıtımını Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile beraberindeki heyet yapıyor.

Kayseri'nin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması ve pazar payının arttırılması adına önem taşıyan fuar, pazar akşamına kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri, Travel Expo Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement