Kayseri Vali Kamçı Ekonomik Güç Kimde Ise Söz Sahibi Odur - Son Dakika
Güncel

Kayseri Vali Kamçı Ekonomik Güç Kimde Ise Söz Sahibi Odur

Kayseri Vali Kamçı Ekonomik Güç Kimde Ise Söz Sahibi Odur

Vali Kamçı: Ekonomik güç kimde ise söz sahibi odurKayseri Sanayi Odası (KAYSO) Kasım ayı meclis toplantısına onur konuğu olarak katılan Vali Süleyman Kamçı, Dünya da en büyük gücün ekonomik güç olduğuna dikkat çekerek ? Ekonomik güç kimde ise söz sahibi odurö dedi.

29.11.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kamçı: Ekonomik güç kimde ise söz sahibi odur

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Kasım ayı meclis toplantısına onur konuğu olarak katılan Vali Süleyman Kamçı, Dünya da en büyük gücün ekonomik güç olduğuna dikkat çekerek ? Ekonomik güç kimde ise söz sahibi odurö dedi.

KAYSO meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında konuşan Vali Süleyman Kamçı, Kayseri'nin sanayi ve ticaret ile Türkiye'nin örnek şehirlerinden olduğunu dikkat çekerek ? Gültepe de bulunan 6 bin yıllık ticari anlaşmaların yer aldığı tabletler Kayseri'nin en eski ticaret şehirlerinden olduğunu göstermektedirö dedi.

2016 yılında kamu yatırımlarını gerçekleştirmek için merkezi bütçeden Kayseri'ye 1 milyar 300 milyon lira ödenek ayrıldığını belirten Vali Kamçı, ? Kamu yatırımları için hazırlanan projelerin yüzde 80'inin gerçekleşti. Kayseri'de 3 Organize Sanayi Bölgesinde 1301 firma bulunmak ve 64 bin kişi istihdam edilmektedir. İncesu Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olarak siz iş adamlarını İncesu'ya yatırım yapmaya bekliyorumö diye konuştu.

15 Temmuzda ki darbe girişiminin vatandaşların duruşu ile engellediğini söyleyen Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ? Bu girişimler ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı güçlü ekonomi ile karşı koyacağız. En büyük güç ekonomik güçtür. Ekonomik güç kim de ise söz sahibi odur. Çok şükür ülke olarak 15 Temmuz'da ekonomik olarak sarsılmadıkö şeklinde konuştu.

"YATIRIM YAPMAYA, İSTİHDAM YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ise yaptığı konuşmada Milletçe bir ve beraber olduğumuz herkese göstermeliyiz. Teröristlere karşı mücadele hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Döviz kuru kasım ayın başından bu yana dolar bazında yüzde 10 arttı. Dış dünyadaki gelişmeler, ülkemizde ciddi döviz çıkışlarına neden olmuştu ancak Merkez Bankası'nın yaptığı açıklama sonrası dövizlerin çıkışında durma bekliyoruz. İş adamları ve sanayiciler olarak bizim üzerimize düşen görevler var. Bu görevlerimize bağlı olarak ekonomimizin ve firmalarımızın durumu belli olacak. Öncelikli olarak ihanet çetelerine, ülke düşmanlarına fırsat vermeden, yatırım yapmaya, istihdam yaratmaya devam edeceğiz. Hükümetimizin aldığı kararlar ekonominin ihtiyaçlarına cevap vermektedirö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Vali Kamçı Ekonomik Güç Kimde Ise Söz Sahibi Odur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement