Kayseri Valiliğine Atanan Süleyman Kamçı, Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Valiliğine Atanan Süleyman Kamçı, Görevine Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın karşılanması Eski Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün konuşması Vali Süleyman Kamçı'nın konuşması AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'ın konuşması Valiler Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı, görevine başladı.

10.06.2016 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın karşılanması

Eski Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün konuşması

Vali Süleyman Kamçı'nın konuşması

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'ın konuşması Valiler Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı, görevine başladı.

Kamçı'yı, Valiliğe gelişinde Merkez Valiliğine atanan Orhan Düzgün ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergiz ile vali yardımcıları, belediye başkanları, daire müdürleri, bazı oda ve derneklerin temsilcileri karşıladı.

Valilik önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Kamçı, çocuklarla da bir süre sohbet etti.

Daha sonra makamda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Düzgün, Kayseri Valiliği görevini meslek büyüğü olan Süleyman Kamçı'ya tevdi etmekten büyük şeref duyduğunu belirtti.

Kamçı ise Anadolu'nun parlayan yıldızı, sanayi ve ticaret kenti Kayseri'ye vali olarak atanmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Kayseri'yle atanmasından dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlara şükranlarını sunduğunu dile getiren Kamçı, şöyle devam etti:

"Değerli kardeşim Orhan Düzgün'ün Kayseri'ye yaptığı güzel hizmetleri devralıp, onun kaldığı yerden devam ettirmeye çalışacağız. Bir gün gelecek biz de bu bayrağı aynı şekilde bir başka arkadaşımıza teslim etmeye gayret göstereceğiz. Kayseri'de ve sizlerle olmaktan mutluyum. Eşim ve ben vatandaşla yüz yüze, vatandaşın arasında olmayı seven kişileriz. İnşallah bunu Kayseri'de de devam ettireceğiz. Değerli Valimize burada yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah kısa zamanda daha güzel görevleri nasip edecektir."

Kamçı, Kayseri'nin güvenliği ve huzuru, vatandaşların mutluluğu için ellerinden geleni yapmaya gayret göstereceklerini ifade ederek, "Ortak aklın temsilcisi ve ildeki lideri olabilirsek mutluluk duyarız. Bunda da değerli bakan ve milletvekillerimiz bize destek olur, daha güzelini yaparız diye umuyorum." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise Vali Orhan Düzgün'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Kamçı'nın da Kayseri'nin büyümesine, vakur duruşuna yakışır bir şekilde görev yapacağına inandığını vurgulayan Yıldız, "Kendilerine başarılar diliyoruz. Bu vesile ile de her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Milletvekili Hülya Nergiz ise Vali Orhan Düzgün ve Vali Süleyman Kamçı'ya yeni hayatlarında başarılar diledi.

Kayseri Valiliğine Atanan Süleyman Kamçı, Görevine Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri Valiliğine Atanan Süleyman Kamçı, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement