Kayseri'ye Hayvanat Bahçesi İçin İhale - Son Dakika
Güncel

Kayseri'ye Hayvanat Bahçesi İçin İhale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alacak Hayvanat Bahçesi için ihale yapıldı.

17.06.2011 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alacak Hayvanat Bahçesi için ihale yapıldı. İhaleye 5 firma katıldı.

Anadolu Harikalar Diyarı Projesi'nde yer alacak Hayvanat Bahçesi için ihale yapıldı. İhaleye Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy başkanlık etti. Tekinsoy, "Projemiz 5 ana bölümden oluştuyor. Burada aileler bir günlerini dolu dolu geçirebilecekler. İlk olarak hayvanat bahçesinin ihalesini yaptık" dedi.

5 firmanın katılımıyla yapılan ihaleye Kahraman İnşaat 18 milyon 740 bin TL, Aydın İnşaat 18 milyon 480 bin TL, Erkut İnşaat 20 milyon 890 bin TL, Argüp ve Shm Mimarlık 17 milyon 180 bin TL, İndet İnşaat ise 19 milyon 468 bin TL teklif verdi. Yaklaşık toplam maliyetinin 23 milyon TL'yi bulması beklenen ihaleyi kazanan firma, ihale komisyonunun yapacağı değerlendirmenin ardından önümüzdeki günlerde belirlenecek. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'ye Hayvanat Bahçesi İçin İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement