Kayseri'ye Kar Yağdı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'ye Kar Yağdı

Kayseri\'ye Kar Yağdı

Kayseri'ye kar yağdı KAYSERİ'DE 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına hazırlanan çocuklar kar sürpriziyle karşılaştı.

23.04.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'ye kar yağdı

KAYSERİ'DE 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına hazırlanan çocuklar kar sürpriziyle karşılaştı.

Meteoroloji yetkilileri, saat 02.00'den sonra başlayan kar yağışının gün boyunca aralıklarla etkili olmasının beklendiğini açıkladı. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te ve kentin yüksek kesimlerinde daha çok etkili olan kar yağışı nedeniyle bu bölgeler beyaza büründü. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Erciyes Kayak Merkezi'nde pistler karla kaplı bulunuyor. Kayak merkezi yetkilileri, pistlerin kayak yapmaya elverişli olduğunu ve Erciyes'te kayak sezonunun Nisan ayı sonuna kadar süreceğini bildirdi.

Hava sıcaklığının hafta sonu ısınmaya başlayacağı ve mevsim normallerine döneceği bildirildi. Sıcaklıkların bugün 7, Cuma günü gece eksi 3 gündüz 10, cumartesi eksi 1 gündüz 17, Pazar gece 3 gündüz 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

Gece boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle Kayseri- Malatya karayolunda sürücüler zaman zaman zor durumda kaldı. Nisan ayı başlarında karların erimesiyle birlikte kar lastikleri çıkarılan araçlardan bazıları, karla kaplı yollarda kayarken, trafiğin de durma noktasına gelmesine neden oldu. Polis ekipleri, kar yağışının etkili olduğu yollarda kar lastiği olmayan araçları durdurdu. Araçlarında kar lastiği olan ya da zincir takanlara yola devam etmeleri için izin verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'ye Kar Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement