Kayseri?ye Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Kayseri?ye Şehit Ateşi Düştü

Kayseri?ye Şehit Ateşi Düştü

Kayseri'ye şehit ateşi düştüDİYARBAKIR Lice'de PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Arda Şen'in acı haberi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Malak mahallesindeki baba ocağına düştü.

24.09.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'ye şehit ateşi düştü

DİYARBAKIR Lice'de PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Arda Şen'in acı haberi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Malak mahallesindeki baba ocağına düştü.

Diyarbakır'da Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerine bağlı 18 köyde sokağa çıkma yasağı ilanından sonra başlayan operasyonlar kapsamında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bugün sabah erken saatlerinde Çavundur Bölgesi'nde sıcak temas sağlandı. Olayda Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Arda Şen (31) şehit oldu. Şehit Şen'in acı haberi Pınarbaşı ilçesi Malak Mahallesi'nde oturan babası Hayrettin ile annesi Fatma Şen'e verildi. Baba ocağının kapısına Türk bayrakları asıldı. Mahalle sakinleri de taziye için baba ocağına geldi. 4 kardeşi olan şehit Şen'in Kurban

bayramında nışanlandığı belirlendi.Şehit Şen'in yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri?ye Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement