Kayserili İş Adamları Okul İçin İmza Attılar - Son Dakika
Yerel

Kayserili İş Adamları Okul İçin İmza Attılar

Kayserili İş Adamları Okul İçin İmza Attılar

Balıkesir’in Havran ilçesinde hayır yapan iş adamları ikili öğretim yapan öğrencilerin tekli eğitime geçmesi için gereken ek dersliklerin yapımı için valilik ile protokol imzaladılar.

29.03.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde hayır yapan iş adamları ikili öğretim yapan öğrencilerin tekli eğitime geçmesi için gereken ek dersliklerin yapımı için valilik ile protokol imzaladılar.

Geleneksel olarak Havran'ın Koca Seyit Mahallesine yardım yapan iş adamları Şemsettin Nursaçan, Mehmet Özkınacı, Seyit Demir, Özer Bostancı ve Mehmet Tazecioğlu bu yıl Vali Mustafa Yaman'ın önerisini kırmayarak mahalleye 9 ek derslik yapımı için protokol imzaladılar. Havran Kent Müzesi bahçesinde verilen yemek sonrasında iş adamları, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Jandarma Bursa Bölge Komutanı Seyfullah Saldık, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve protokol üyelerinin katılımıyla hazırlanan protokol imzalandı. Vali Yaman okul inşaatının önümüzdeki sezon sonunda bitirilmesi temennisinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserili İş Adamları Okul İçin İmza Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement