Kayserispor 8 Maçlık Galibiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Kayserispor 8 Maçlık Galibiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de 8 maçtır galip gelemeyen Kayserispor, hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçı kazanıp, uzun süren 3 puan özlemine son vermenin hesaplarını yapıyor.

23.09.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de 8 maçtır galip gelemeyen Kayserispor, hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçı kazanıp, uzun süren 3 puan özlemine son vermenin hesaplarını yapıyor.

Ligde en son geçen sezonun 30. haftasında 22 Nisan'da sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, bu maçtan sonra galibiyete hasret kaldı.

Kayseri temsilcisi, Bursaspor galibiyetinin ardından Beşiktaş ve Galatasaray'a mağlup olup, Akhisar Belediyespor ve Sivasspor ile de berabere kalarak geçen sezonu tamamladı.

Yeni sezona sahasında Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Kayserispor, ardından ikinci haftada Fenerbahçe, üçüncü haftada da Galatasaray ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak deplasmanda öne geçtiği karşılaşmada Bursaspor'a 3-1 mağlup olarak galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

Ligin 5. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapacağı Çaykur Rizespor maçına sakatlığı bulunan Ali Ahamada ve kart cezalısı Miladin Stevanovic dışında tam kadro çıkacak olan Kayserispor'da, 8 maçlık galibiyet hasretine son vermenin hesapları yapılıyor.

Ligde 4 hafta sonunda topladığı 2 puan ve averajla 16. sırada bulunan Kayserispor, Çaykur Rizespor maçından galip ayrılarak 148 gün sonra galip gelip puanını 5'e yükselterek, gelecek haftalar öncesinde moral depolamayı amaçlıyor.

Kayserispor-Çaykur Rizespor maçı, 25 Eylül Pazar günü saat 13.30'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda başlayacak.

"Çalışmalarımızı mutlak galibiyet üzerine yapıyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçından üç puanla ayrılarak, uzun süredir devam eden galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'u yenebilecek potansiyelleri bulunduğunu aktaran Kutlu, şunları kaydetti:

"Çaykur Rizespor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu sezon 4 haftalık süreçte galibiyet alamadık ama bunun yanında futbol adına güzel şeyler ortaya koyduk. Aslında 4 maçta da galibiyete yakın taraf bizdik. Taraftarımız önünde oynayacağımız Çaykur Rizespor maçından galip ayrılarak, uzun süren 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımızı mutlak galibiyet üzerine yapıyoruz. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz."

İyi futbollarını sonuca yansıtmak istediklerini dile getiren Kutlu, şöyle devam etti:

"Yediğimiz goller hariç savunmada fazla pozisyon vermiyoruz. Duran toplardan ve bireysel hatalardan goller yedik. Takım savunması açından bir sorun gözükmüyor sadece duran toplarda hatalar yaptık. Onun haricinde savunma açısından bir problem yok. Bir türlü skoru bulamadık, skoru bulduğumuzda gerisi gelecektir. Çünkü iyi futbol oynuyoruz. Oynadığımız 4 maçta da galibiyete yakın taraf bizdik."

Taraftara destek çağrısı

Genç teknik adam, Çaykur Rizespor maçında taraftarların tribünleri doldurmasını istedi.

Taraftarın takım için önemli güç olduğunu vurgulayan Kutlu, "Taraftar bizim için çok önemli, onlara çok değer veriyoruz. Pazar günü taraftarımızı bekliyoruz. Onların desteği çok önemli, inşallah bize desteğe gelirler. Maçtan sonra da galibiyet sevincini taraftarımızla yaşarız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor 8 Maçlık Galibiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement