Kayserispor'dan Ayrılan Hurma'dan Duygusal Veda - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'dan Ayrılan Hurma'dan Duygusal Veda

Kayserispor\'dan Ayrılan Hurma\'dan Duygusal Veda

Kayserispor'da 10 yıl süren genel menajerlik dönemi sözleşmesi bittiği için sona eren Süleyman Hurma, bu sabah basın toplantısı düzenledi.

24.05.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor'da 10 yıl süren genel menajerlik dönemi sözleşmesi bittiği için sona eren Süleyman Hurma, bu sabah basın toplantısı düzenledi.

Kahvaltılı toplantıya Kayserispor eski başkanları Recep Mamur ve Bekir Yıldız'la teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'la eski yöneticiler de katıldı. Hurma'yla görev yaptığı yıllarda iyi bir takım yaratmak için uğraştıklarını belirten eski başkan Recep Mamur, "Umarım bundan sonraki süreçte, Kayserisporumuz'la birlikte coşkulu günler geçireceğiz. Süleyman Hurma, Kayserispor'a 3-5 numara büyük geldi" dedi. Görevini yeni yönetime gururla bırakmanın sevincini yaşadığını vurgulayan Süleyman Hurma ise duygusal konuşmasında şunları söyledi:

"Vicdanım çok rahat, 10 yıl boyunca arkadaşlarımla beraber takım için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Korktuğum, onursuzca, buradan gitmekti. Şükürler olsun ki, gururla geldiğim gibi gidiyorum. Bugün gururla söylüyorum ki, Kayserispor Türk futbolunda Anadolu'nun en iyi kulüplerinden bir olmuştur. Tesislerimiz, birçok Avrupa takımınınkinden daha iyi durumda. Türkiye kupası kazandık. Süper kupa finali oynadık."

Kayserispor'un küme düştüğü dönemde emniyet müdürünün arabasıyla kentten ayrılmak zorunda kaldığını, ancak şimdi ise, gururla gittiğini vurguladı. Herkese hakkımı helal ediyorum. Ben artık Kayserisporlu'yum. Bizler bıraktık ve daha genç, istekli bir yönetim geldi. Bize düşen bundan sonra destek olmak."

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, bu arada Süleyman Hurma'ya 38 numaralı forma ile plaket verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'dan Ayrılan Hurma'dan Duygusal Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement