Kayserispor'un Brezilyalıları Türk Yıldızları Eşliğinde İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'un Brezilyalıları Türk Yıldızları Eşliğinde İmza Attı

Kayserispor\'un Brezilyalıları Türk Yıldızları Eşliğinde İmza Attı

Kayserispor'un Brezilyalıları Türk Yıldızları eşliğinde imza attı Kayserispor'un Portekiz'in Benfica takımından kiraladığı Brezilyalı forvet Vanderley Dias Marinho ile orta saha oyuncusu Diego Lopes, sarı kırmızılı kulübün tesislerinde açık havada, cumartesi günü gösteri yapacak Türk Yıldızları jetlerinin hazırlık uçuşları arasında mukavele imzaladı.

22.07.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor'un Brezilyalıları Türk Yıldızları eşliğinde imza attı

Kayserispor'un Portekiz'in Benfica takımından kiraladığı Brezilyalı forvet Vanderley Dias Marinho ile orta saha oyuncusu Diego Lopes, sarı kırmızılı kulübün tesislerinde açık havada, cumartesi günü gösteri yapacak Türk Yıldızları jetlerinin hazırlık uçuşları arasında mukavele imzaladı.

Kayserispor kulübünün Karpuzatan Kadir Has Tesislerinin bahçesinde yapılan imza törenine kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu,Genel Sekreter Rifat Pehlivan, basın sözcüleri Ahmet Yıldız, Mustafa Demir ve yönetici Paşa Karaca, kulüp genel müdürü Ali Üstünel ve Brezilyalı oyuncuların menajerleri ve yakınları da katıldı. İmza töreni sırasında Erkilet hava limanından havalanan ve cumartesi günü yapılacak gösteri için deme uçuşu yapan Türk yıldızı jetlerin alçaktan uçuş sırasında çıkardığı sesler arasında Brezilyalı 2 futbolcu, opsiyonlu olarak 1 yıllık kiralamaya ilişkin mukaveleyi imzaladı. Kayserispor başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, sözlerine Suruç'da ölenler ve Kayseri şehit için başsaglığı dileyerek başladı. Ortaköylüoğlu "Derley olarak bilinen 27 yaşındaki Vanderley Dias Marinho, Oskar Cordozo'nya alternatif olarak Benfica'ya imza atmıştı. Benfica'da şampiyonlar ligi maçları dahil forma giyen Derley ile opsiyonlu olarak 1 yıllık kiralama yaptık. Yine, Benfica'dan 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığımız forvet arkası oynayan 21 yaşındaki Diego Lopes geçen sezon kiralık olarak gittiği Rio Ave'de 46 lig maçında 9 gol atıp,2 asist yaptı. Lopes,Avrupa liginde de 8 maçta 2 gol attı. Böylesine değerli 2 oyuncuyu renklerimize katmaktan son derece mutluyuz. Transferlerimiz sürecek" dedi. Derley ise imza töreninde " Kayserispor gerçekten büyük bir kulüp. Buraya gelmekle ne kadar iyi bir iş yaptığımızı anladık. Türkiye liginde önemli işler yapacağız" şeklinde konuştu. Lopes'de " Kayserispor'da olmaktan ve bu kentte bulunmaktan son derece mutluyuz. Takımımızın başarı için çalışacağım" dedi.

PASOLİG ÜCRETLERİ KAYSERİSPOR'DAN

Öte yandan, Kayserispor Başkan vekili Oğuz Ortaköylü, geçen yıl passolig çıkartan ve bu sezon çıkartacakların ücretlerinin sarı kırmızılı kulüpçe karşılanacağını söyledi. Ortaköylüoğlu, 16 TL'lik passolig ücretini almayacaklarını belirterek" Bizim bu sezon en önemli destekçimiz Kayserispor taraftarı olacak. O nedenle Doğu alt tribün kombine biletlerini 50 TL olarak tuttuk. Yani bir Kayserispor taraftarı 16 TL'lik Passolig ücretini de biz verdiğimiz takdirde bir sezon 34 TL'ye maç izleyecek."diye sözlerini tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'un Brezilyalıları Türk Yıldızları Eşliğinde İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement