Enerji Bakanı Ucuzlayan Petrol'den Vatandaşın Kazancını Açıkladı - Son Dakika
Ekonomi

Enerji Bakanı Ucuzlayan Petrol'den Vatandaşın Kazancını Açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Çok net olarak son 5,5 ayda düşen petrol fiyatlarından dolayı oluşan şudur: 210 liraya dolan depo şimdi 165 liraya doluyor."

13.12.2014 00:08  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından geçen yıl üretim ve ihracatta dereceye giren sanayicilerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen törene katıldı. Yaptığı konuşmada, petrol fiyatlarına değindi.

VATANDAŞIN KAZANCINI HESAPLADI

Yıldız, şu bilgileri verdi:

'Ham petrol fiyatları düşüyor da biz bundan ne kazanıyoruz' dersek, çok net olarak son 5,5 ayda düşen petrol fiyatlarından dolayı oluşan şudur; depomu 210 liraya dolduruyorsam şimdi 165 liraya dolduruyorum. Son 5,5 ayda vatandaşımızın cebine, kullandığı benzin, motorin ve doğalgazdan dolayı 5,5 milyar dolar para girmiştir.

Enerji Bakanı Ucuzlayan Petrol\'den Vatandaşın Kazancını Açıkladı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Enerji Bakanı Ucuzlayan Petrol'den Vatandaşın Kazancını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tuncay güngör: buyrun hep beraber hesaplayalım 115 dolar bize gelen fiyatı 5 lira 65 dolara iniyor bize yansıyan fiyatı 4. 33 olması gereken fiyatı 2. 82 ayıptır ayıp birilerini kandırabilirsiniz ama herkesi değil biz dua edelimde tekrar eski fiyatına gelmesin emin olunki bu kez 5 liranında epey üzerine çıkacaktır. 16 1 Yanıtla

Advertisement