Kaza Kurbanı Polis Memuru Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kaza Kurbanı Polis Memuru Törenle Memleketine Uğurlandı

Kaza Kurbanı Polis Memuru Törenle Memleketine Uğurlandı

Aydın'da trafik kazasında ölen 43 yaşındaki polis memuru Lokman Özdemir'in cenazesi, görev yaptığı Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen tören ardından toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi.

14.08.2014 14:58  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Lokman Özdemir, bugün saat 00.30 sıralarında Aydın- Muğla Karayolu 3'üncü kilometresinde, kullandığı 48 LN 636 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaçları devirip, karşıdan gelen 57 yaşındaki Bahri Çağırgan yönetimindeki 48 SP 234 akaryakıt yakıt tankeri ile çarpıştı. Tankerin yaklaşık 5 metre sürüklediği otomobilde sıkışan evli ve 3 çocuk babası Özdemir, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Özdemir için, görev yaptığı Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Osman Olgun, CHP'li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Berberoğlu, Özdemir'in eşi Sultan Özdemir ve çocukları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile meslektaşları katıldı. Törende konuşan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Berberoğlu, "Lokman arkadaşımız, başarılı bir meslektaşımızdı. Onu elim bir kaza sonrası kaybettik. Meslektaşlarına ve ailesine sabır diliyorum" dedi.

Çine Yeni Cami İmamı Hafız Kılıç'ın ettidiği duanını ardından Özdemir'in Türk bayrağına sarılı naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi. Cereza götürülürken, Özdemir'in eşi 40 yaşındaki Sultan Özdemir ve çocukları göz yaşlarına hakim olamadı. Sultan Özdemir, "Seni bu şekilde mi gönderecektik" diyerek eşinin ardından ağıt yaktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Kurbanı Polis Memuru Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    17:49 ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, eğitim, sertifika programları, öğretim, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esaslarını kapsamaktadır. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, TÜZDEV Genel Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ile birlikte protokolü imzaladı. Altun, üstün zekalı ve dahi çocukların eğitimine dikkat çekerek, bu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

  • Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti
    17:49 Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti

    Muş Valisi Avni Çakır, Üçevler grup köy yolunda çalışma yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Kar kalınlığının yer yer 7 metreyi bulduğu bölgede, İl Özel İdaresi ekipleri yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Vali Çakır, ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve iş makinesi operatörlerine kolaylıklar diledi. Çakır, Muş'ta 368 köy ve 217 mezra bulunduğunu belirterek, kar yağışının azalmasına rağmen ekiplerin üstün çalışmasıyla vatandaşlara mağduriyet yaşatılmadığını ifade etti.


Advertisement