Kaza Mağduru Aile Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kaza Mağduru Aile Yardım Bekliyor

Düzce'de geçirdikleri trafik kazasında yaralanan iki erkek kardeşin ailesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle hayırseverlerden yardım bekliyor

29.09.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de geçen ay geçirdikleri trafik kazasında yaralanan iki erkek kardeşin ailesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle hayırseverlerden yardım bekliyor.

Alaplı İlçesine bağlı Gümeli beldesinde yaşayan Yaşar (40) ve eşi Elfida Yurdusever, üç yıl önce 4 çocuğuyla dorse üreten fabrikada çalışmak üzere Düzce'ye yerleşti.

Boğaziçi beldesi Kabalak rampasında 8 Ağustos'ta araca çarpan motosiklette bulunan Murat ve kardeşi Ferhat Yurdusever (19), Düzce Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Murat Yurdusever, tedavisinin ardından taburcu, kardeşi ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Baba Yaşar Yurdusever, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun çenesinde kırık, vücudunda kas yırtıkları bulunduğunu belirterek, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini, ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Eşi Elfida Yurdusever'in oğlunun yanında refakatçi kaldığını ifade eden baba Yurdusever, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz günlerde yaşadığım kalp rahatsızlığı nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım. Ailemin ve hastanede yatan oğlumun ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldim. Devletimiz hastanedeki tedaviyi üstleniyor ama oğlum yürüyemediği için tuvalet ihtiyacını da karşılayamıyor. Hastane yemeğini yiyemediği için sürekli olarak dışarıdan alıyoruz. Şu an sıkıntıda olduğumuz için evimize dahi gidemiyoruz."

Çocukları Ferdi ve Özlem'in ortaokula devam ettiğini anlatan Yurdusever, "Aile olarak gerçekten çok zor durumdayız. Kazanın ardından hayatımız karardı. Olayın ardından anjiyo oldum ve işimden çıkarıldım. Yaşadıklarımızı tarif etmek çok zor. Devletimizden bize sahip çıkması için yardım bekliyoruz" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaza Mağduru Aile Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement