Kaza Sonrası Karayolunu Ulaşıma Kapattılar - Son Dakika
Güncel

Kaza Sonrası Karayolunu Ulaşıma Kapattılar

Kaza Sonrası Karayolunu Ulaşıma Kapattılar

MUĞLA'da bu sabah yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 16 yaşındaki Öznur Bozdağ, tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

05.10.2016 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'da bu sabah yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 16 yaşındaki Öznur Bozdağ, tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazayı haber alan ve yolun tehlikeli olduğunu söyleyen halk, üst veya alt geçit yapılmasını ya da sinyalizasyon sistemi kurulmasını istedi, yolu ulaşıma kapadı. Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, yardımcı olacağı sözünü verince, kalabalık kapattıkları yolu ulaşıma açtı.

Yatağan'daki Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik bölümü öğrencisi olan, okuluna gitmek amacıyla Akçaova Mahallesi'nden servis aracına binmeyi amaçlayan Öznur Bozdağ'a, yolun karşısına geçerken, Ahmet S.'nin kullandığı 48 U 8368 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Bozdağ, ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bozdağ, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet S., polis tarafından gözaltına alındı, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazayı duyan ve yolun yayalar için tehlikeli olduğunu söyleyen bölge sakinleri, Muğla- Aydın Karayolu'nu Muğla yönüne ulaşıma kapadı. Menteşe Kaymakamı ve karayolları yetkilileriyle görüşmek isteyen halk, yola sinyalizasyon kurulmasını veya alt-üst geçit yapılmasını istedi. Vali Yardımcısı olan, Menteşe Kaymakamlığına vekalet eden Kamil Köten, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürcan Özdilek ve karayollarından bir yetkiliyle bölgeye geldi, vatandaşlarla görüştü. Alt veya üst geçit ile yola sinyalizasyon yapılması konusunda söz verdi. Bunun üzerine halk, eylemi bitirdi, yolu ulaşıma açtı.

Mahalle sakinleri 1996'dan beri karayolunun Akçaova Mahallesi'nden geçen bölümünde birçok kişinin öldüğünü söyledi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Sonrası Karayolunu Ulaşıma Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement