Kaza Yapan Kamyonun Fotoğrafını Çekince Motosikletini Denize Attılar - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Kamyonun Fotoğrafını Çekince Motosikletini Denize Attılar

Kaza Yapan Kamyonun Fotoğrafını Çekince Motosikletini Denize Attılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından özel bir şirkete yaptırılan Gönül Yolu Köprüsü inşaatında bir hafriyat kamyonu devrildi.

22.06.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından özel bir şirkete yaptırılan Gönül Yolu Köprüsü inşaatında bir hafriyat kamyonu devrildi. Kamyonun devrilmesini cep telefonuyla fotoğraflamak isteyen bir genç ile şantiye çalışanları arasında arbede yaşanırken, gencin motosikletinin denize atıldığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Gönül Yolu Köprüsü'nde özel bir hafriyat firmasına ait 10 YV 979 plakalı bir kamyon, köprü şantiyesinde hafriyat çalışması yaparken bozuk zemin üzerinde yan yatarak devrildi.

Kamyonun devrilmesinin ardından, o sırada motosikletiyle Gönül Yolu'ndan geçmekte olan A.Ç. adlı bir genç, devrilen kamyonun fotoğrafını cep telefonuyla çekmek istedi. Ancak gencin fotoğraf çektiğini fark eden şantiye çalışanı M.A., H.M. ve F.M. adlı işçiler A.Ç.'ye tepki gösterdi. Bunun üzerine çıkan sözlü münakaşa bir süre sonra arbedeye döndü. Çıkan arbedede motosiklet sürücüsü A.Ç.'nin şantiye çalışanı üç kişi tarafından darp edildiği ileri sürülürken, arbede sırasında A.Ç.'nin kullandığı 10 BDU 78 plakalı motosikletin denize atıldığı iddia edildi.

Köprü inşaatında fotoğraf çekme kavgasında taraflar olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Merkez Polis Karakolu'na götürüldü.

Tarafların alınan ifadelerinin ardından olay, savcılığa intikal ettirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Kamyonun Fotoğrafını Çekince Motosikletini Denize Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement