Kaza Yapan Otomobili Çekiciye Yüklerken Akıma Kapılıp Yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Kaza Yapan Otomobili Çekiciye Yüklerken Akıma Kapılıp Yaralandı

Kaza Yapan Otomobili Çekiciye Yüklerken Akıma Kapılıp Yaralandı

Zonguldak'ta, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda çalışan 38 yaşındaki Hüseyin Mumcu, yol kenarındaki elektrik direğinin yanına şarampole devrilen arkadaşının otomobilini, çekiciye yüklemek isterken akıma kapılarak ağır yaralandı.

11.02.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda çalışan 38 yaşındaki Hüseyin Mumcu, yol kenarındaki elektrik direğinin yanına şarampole devrilen arkadaşının otomobilini, çekiciye yüklemek isterken akıma kapılarak ağır yaralandı.

Tunay Keskin yönetimindeki 67 AD 198 plakalı otomobil, dün akşam Kozlu İlçesi Güney Mahallesi'nde Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde virajda kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarındaki 5 metrelik yamaçtan aşağıya elektrik direğinin bulunduğu yere yuvarlandı. Hafif yaralanan ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra taburcu olan Tunay Keskin, iddiaya göre Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda çalışan arkadaşı Hüseyin Mumcu'dan, otomobili kaza yerinden kaldırıp sanayiye götürmek için yardım istedi.

Başka bir birimde çalışan Hüseyin Mumcu, odaya ait çekiciyi alıp sürücü Tunay Keskin ile kaza yerine gitti. Hüseyin Mumcu, direğin yanında ters dönen aracın üzerine çıkıp çekicinin kancasını takmak istediği sırada akıma kapıldı. Hüseyin Mumcu, çağrılan ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Hüseyin Mumcu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polisin olay yerinde inceleme yapmasından sonra otomobil, vinç yardımıyla kaldırılıp başka bir çekiciye yüklenerek götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kaza Yapan Otomobili Çekiciye Yüklerken Akıma Kapılıp Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement