Kaza Yapan Şoför Kamyonda Sıkıştı - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Şoför Kamyonda Sıkıştı

Kaza Yapan Şoför Kamyonda Sıkıştı

Kahramanmaraş’ta otoyolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkan kamyonun sürücüsünü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.

12.07.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta otoyolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkan kamyonun sürücüsünü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.

Alınan bilgiye göre, kaza, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) otoyolu Narlı mevkiinde meydana geldi. Halil Ataşlar'ın (38) kullandığı 47 PB 782 plakalı kamyon, plakası belirlenemeyen hafif ticari aracın sıkıştırması sonucu manevra yaptı. Şerit değiştiren kamyona arkasından gelen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen yolcu otobüsünün çarpması sonucu kamyon,bariyerlere çarparak 70 metre sürüklendikten sonra takla atarak durabildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, jandarma ve 112 görevlileri sevk edildi.

Çarpışmanın şiddetiyle kamyonda sıkışan şoför Halil Ataşlar'ı itfaiye ekipleri kurtardı. Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Halil Ataşlar'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Kazada hurdaya dönen kamyon vinç ile oto yoldan kaldırıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Şoför Kamyonda Sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement