Kazada Ağabeyini Kurtardı, Kendisi Bitkisel Hayatta - Son Dakika
Güncel

Kazada Ağabeyini Kurtardı, Kendisi Bitkisel Hayatta

Adana'nın Karaisalı İlçesi'nde kaldırıma çıkarak üzerlerine gelen minibüsü fark eden 15 yaşındaki Tugay Aydın, 17 yaşındaki ağabeyi Tolga Aydın'ı kenara iterek hayatını kurtardı.

28.04.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Karaisalı İlçesi'nde kaldırıma çıkarak üzerlerine gelen minibüsü fark eden 15 yaşındaki Tugay Aydın, 17 yaşındaki ağabeyi Tolga Aydın'ı kenara iterek hayatını kurtardı. Güvenlik kameralarının da kaydettiği kazada kendisi ise minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza, İsmet İnönü Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre plakası ve sürücüsünün isimi açıklanmayan panelvan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çıktı. O sırada kaldırımda yürüyen Tugay ve Tolga Aydın kardeşler minibüsün üzerlerine doğru geldiğini fark edince Tugay, ağabeyini kenara iterek kurtarırken, minibüs kendisine çarptı.

BİTİKİSEL HAYATTA

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarınca da saniye saniye kaydedilen kazada minibüsün hızla çarptığı Tugay, metrelerce yükseğe havalanınp önce minibüsün üzerine düştü, daha sonra yere çakıldı. Minibüs yaklaşık 100 metre ileride durabilirken, yerde hareketsiz şekilde yatan Tugay Aydın'a ilk müdahaleyi kazayı gören vatandaşlar yaptı. Daha sonra hafif ticari araçla Karaisalı Devlet Hastanesi'ne götürülen Aydın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Tugay Aydın'ın bitkisel hayatta olduğu belirtildi.

'HAYATIMI KURTARDI'

Kazayı anlatan Tolga Aydın, kardeşinin bir an önce iyileşmesini istediğini belirterek, "Kardeşim Tugay'la beraber kaldırımda yürüyorduk. Arkadan bir ses geldi. Dönüp baktığımızda bir aracın kaldırıma çıkarak, çok hızlı bir şekilde üstümüze geldiğini gördük. Kaçma fırsatımız olmadı. Araç tam bize çarpacağı sırada kardeşim beni iterek hayatımı kurtardı ama kendisini kurtaramadı" diye konuştu.

Polis tarafından gözaltına alınan ve ismi açıklanmayan minibüs sürücüsü, sevk edildiği Karaisalı Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Karaisalıadana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ağabeyini Kurtardı, Kendisi Bitkisel Hayatta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement