Kazada Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kazada Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde motosikleti ile özel halk otobüsünün altında kalarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uzman Çavuş Duran Mutlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

18.01.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde motosikleti ile özel halk otobüsünün altında kalarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uzman Çavuş Duran Mutlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İzmit Yuvam Akarca Mahallesi Akarca Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, motosikleti ile karşı yönden gelen özel halk otobüsü ile çarpışan İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan uzman çavuş Duran Mutlu (41) ağır yaralanmıştı. Kazadan sonra ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Duran Mutlu yaşamı yitirdi. Uzman Çavuş Duran Mutlu için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Vali yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Jandarma Alay Komutanı Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, kazada yaşamını yitiren Duran Mutlu'nun eski eşi Gülesin Hanım, çocukları Yunus ve Kübra Mutlu ile çok sayıda askeri personel katıldı.

Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Mehmet Karadeniz, "Kendisi 1994 yılında Emirdağ Uzman Jandarma Okulu'nda gayret ve hevesle yetiştirdiğim sevgili bir arkadaşımızdı. O zamandan beri bugüne kadar yaptığı çalışmaları takip ettim. Kazaya kadere inanmak imanımızın şartlarındandır. Kendisi Burada 3 bucuk yıl bize şerefiyle terbiyesiyle örnek bir arkadaşımız olmuştur. Benden önceki yıllarda Kandıra yolunda öldürülen Serpil öğretmenimizin olayının çözümlenmesinde de bizzat görev alarak bu karşılıksız vazifem anlayışını ortaya koymuştur. Bundan böyle geride kalan evlatları ve mesai arkadaşları bu vazife nöbetini onun bıraktığı yerden alarak daha da çok çalışarak en mükemmel seviyeye çıkartacağız" dedi.

Konuşmasına devam eden Karadeniz, "Bizler ailesine ve evlatlarına gerekli tüm desteği vereceğiz. Yüce Allah Bakara suresinin 156. ayetinde 'Onlar başlarına bir musibet gelince, biz şüphesiz Allah'a aidiz ve şüphesiz ona döneceği' buyurmuştur. Bu yüzden merhum kardeşimin bir an önce toprağa ve mevlasına kavuşmak üzere buradan uğurluyoruz" dedi. Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcısı Mustafa Derin tarafından dualar okundu. Okunan duaların ardından Uzman Çavuş Duran Mutlu'nun cenazesi askerler tarafından omuzlanarak cenaze aracına götürüldü. Duran Mutlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine gönderildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement