Manisa'da Kazada Kalbi Duran Kadını Hayata Doktor Eşi Döndürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Manisa'da Kazada Kalbi Duran Kadını Hayata Doktor Eşi Döndürdü

Manisa\'da Kazada Kalbi Duran Kadını Hayata Doktor Eşi Döndürdü

Manisa'da, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen Sedef Gülakman'a motosiklet çarptı. Kalbi duran Gülakman'ı hayata yanında bulunan doktor eşi döndürdü.

05.03.2016 17:52  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen çiftten 25 yaşındaki Sedef Gülakman'a motosiklet çarptı. Kalbi duran kadını, doktor olan eşi Ali Gülakman kalp mesajıyla hayata döndürdü. İhbar üzerine kaza yerine gelen ambulans, 2'si motosiklette olmak üzere yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırdı.



YOLA SAVRULARAK YARALANDI

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Öğretmen Sedef Gülakman, yolun karşısına geçmek için Çanakkale'nin Bayramiç Devlet Hastanesi'nde görevli olan eşi Dr. Ali Gülakman ile yol kenarında beklemeye başladı. Bu sırada çiftten Sedef Gülakman'a, 22 yaşındaki Onur Tuncer'in yönetimindeki 45 ZC 0728 plakalı motosiklet çarptı. Kasksız olan Tuncer ile arkadaşı 17 yaşındaki Derya Karaarslan da yola savrularak yaralandı.

EŞİ KALP MESAJI YAPTI, HAYATA DÖNDÜ

Dr. Ali Gülakman, gözü önünde yerde kalan eşinin kalbinin durduğunu belirledi. Kalp mesajı yapan Dr. Ali Gülakman, Sedef Gülakman'ı tekrar hayata döndürdü. Dr. Ali Gülakman, diğer iki yaralının da durumlarını kontrol etti. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, 3 yaralıyı Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.



Öte yandan kim olduğu öğrenilemeyen küçük bir kızın Dr. Gülakman'ın boynuna sarıldığı görüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Manisa'da Kazada Kalbi Duran Kadını Hayata Doktor Eşi Döndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • uyuz: manyak ne güzel kurtulmuşsun işte ne uğraşırsın...şaka şaka geçmiş olsun :) 2 35 Yanıtla uyuz: ne çok eşini seven varmış...Allah mesut etsin... 1 0
  • Ne güzel: Acil şifa diliyor eşinizle ömür boyu Mutlu sevgi dolu bir hayat geçirmenizi diliyorum RABBİM korumuş 3 0 Yanıtla
  • ...: Is yine kamerali yollar ceza denetime poluse jandarmaya geliyor.goz yumulmasin koyde bile.motosiklete. 0 0 Yanıtla
  • ....: Beyni boyle saka yapmaya yetmis arkadasin Allah akil fikir nasip etsin sana .. 0 0 Yanıtla

Advertisement