Kazada Ölen İkiz Bebek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen İkiz Bebek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak’ta 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden 1 aylık ikiz bebek Doğa Aydın son yolculuğuna uğurlandı.

02.10.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden 1 aylık ikiz bebek Doğa Aydın son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle 8 yıl sonra bebek sahibi olan 47 yaşındaki Emine ve 50 yaşındaki Metin Aydın çiftinin bulunduğu hafif ticari araçla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 aylık ikizlerden Doğa Aydın ile diğer aracın sürücüsü Bayram Ali Sayın ölmüş ve 8 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından Bülent Ecevit Tıp Fakültesi hastanesi morgunda bekletilen 1 aylık ikiz bebek Doğa Aydın'ın cansız bedeni bugün yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye bebeğin annesi Emine, babası Metin ve ikiz kardeşi Ilgın Aydın hastanede tedavi altında oldukları için katılamadı. Doğa Aydın'ın minik bedenini Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan akrabaları, Nuri Genç ve Osman Sünger aldı. Doğa Aydın'ın bir kutu yardımıyla taşınan cansız bedeni Kozlu şehir mezarlığında öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Doğa Aydın'ın minik bedenini bir kutu içerisinde taşıyan ve defin işlemleri sırasında yanında bulunan yakını Nuri Genç, " Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri trafik kazalarıdır. Her gün onlarca yurttaşımız trafik kazalarında hayatını kaybediyor. Dün biz de küçük bir çocuğumuzu kaybettik. 5 tane de yaralımızın hastanede tedavisi devam ediyor. Şimdi çocuğumuzu defnettik. Bundan sonra yaralılarımızın tedavi süreçleriyle ilgileneceğiz" şeklinde konuştu.

EN AĞIR YÜKÜ KOLLARINDA TAŞIDI

1 aylık Doğa Aydın'ın minik bedenini kollarında taşıyan baba Metin Aydın'ın eniştesi Nuri Genç, küçük bir bedenin defnedilmesinin kendisi için zor bir iş olduğunu ifade ederek, "Tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmişlerdi, birini kaybettik. Bir insanı defnetmek çok zor bir şey. Ölüm zor bir iş. Beden büyük de olsa küçük de olsa yaşamın sonlanması anlamında çok zor bir iş. Biz son görevimizi yapmaya çalıştık. Allah'tan rahmet diliyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Doğa Aydın'ın annesi Emine, babası Metin ve ikiz kardeşi Ilgın bebeğin sağlık hayati tehlikelerinin bulunmadığı, ancak tedavilerine devam edildiği öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen İkiz Bebek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement