Kazada Ölen İşçi İçin Lokma Hayrı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kazada Ölen İşçi İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

Kazada Ölen İşçi İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

Saruhanlı’nın Paşaköy Mahallesi yakınlarında geçen hafta geçirdiği trafik kazasında vefat eden Saruhanlı Belediyesi personellerinden Ömer Acar için lokma hayrı düzenlendi.

19.12.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı'nın Paşaköy Mahallesi yakınlarında geçen hafta geçirdiği trafik kazasında vefat eden Saruhanlı Belediyesi personellerinden Ömer Acar için lokma hayrı düzenlendi.

Belediye personeli tarafından düzenlenen lokma hayrına, Acar'ın ailesinin yanı sıra Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın ve Mustafa Ercan Bilgiç, birim müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'nde düzenlenen hayırda davetlilere ve vatandaşlara lokma dağıtıldı. Daha sonra dua edildi. Bu arada Şantiye'nin girişine, üzerinde Ömer Acar'ın fotoğrafı ile Acar'a ithafen yazılmış bir dörtlüğün yer aldığı pankart asıldı. Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada "Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ömer Acar kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarında başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

Saruhanlı Belediyesi'nde görev yapan Ömer Acar'ın çalıştığı süre içinde ilçenin altyapı çalışmalarında üstün gayret ve becerileri ile büyük hizmetlere imza attığını belirten Yaralı, şöyle dedi;

"Saruhanlı'nın her sokağında emeği olan özverili çalışmaları ile hem halkın hem de amirlerinin takdirini kazanan Ömer kardeşimizi asla unutmayacağız. Mekanı cennet olsun. Aynı kazada yaralanıp tedavi gördükleri hastanelerden taburcu olan Beytullah Çoban ve Fevzi Salı'ya geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazada Ölen İşçi İçin Lokma Hayrı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement