Kazada Ölen Kardelen'in Komşuları Bursa Yolunda Tedbir Alınmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Kardelen'in Komşuları Bursa Yolunda Tedbir Alınmasını İstedi

Kazada Ölen Kardelen\'in Komşuları Bursa Yolunda Tedbir Alınmasını İstedi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde kurban bayramında karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması neticesinde ölen 15 yaşındaki Kardelen Benek’in komşuları, söz konusu yolda tedbir alınmasını istedi.

02.10.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kurban bayramında karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması neticesinde ölen 15 yaşındaki Kardelen Benek'in komşuları, söz konusu yolda tedbir alınmasını istedi.

15 yaşında kazada hayatını kaybeden Kardelen Benek'in Yalı Mahallesi'ndeki komşu ve arkadaşları, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı ziyaret etti. Ziyaretçiler, Karayolları Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan Mudanya yoluna alt veya üst geçit, trafik işareti yapılması için mahalle sakinleri olarak kampanya başlatmaya hazır olduklarını söyleyerek, bu tür acıların tekrar yaşanmaması için gereken tedbirin alınmasını talep etti.

Mahalle sakinleri, yol boyunun demir tel örgülerle kapatıldığını, Yalı Mahallesi'nden Mudanya yolunun karşısına geçmek için üst geçit ve yaya geçidin çok uzakta olduğunu hatırlatarak, "Okula giden çocuklarımızın da tıpkı Kardelen Benek gibi karşıdan karşıya geçerken ölmesinden korkuyoruz. Yetkililer bir an evvel harekete geçmeli" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Kardelen'in Komşuları Bursa Yolunda Tedbir Alınmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement