Kazada Ölen Kızın Ailesine Destek - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Kızın Ailesine Destek

Kazada Ölen Kızın Ailesine Destek

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen feci kaza sonrasında yasa boğulan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

10.12.2013 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen feci kaza sonrasında yasa boğulan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, acılı öğretmenlere ve evlatlarını kaybeden aileye yardım elini uzattı.

Celaliye'deki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun çıkış saatinde aşırı süratli olduğu iddia edilen B.İ, kaldırımda yürüyen 11 yaşındaki Berfin Özkaya, kardeşi Havin Özkaya ve öğretmenleri Buket Tüfek ile Aysun Kaya'ya çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenerek kaldırımın yanındaki duvara başını çarpan 5'inci sınıf öğrencisi Berfin olay yerinde hayatını kaybetmişti. Küçük Havin ve öğretmenleri Aysun Kaya ile Buket Tüfek ise ağır yaralanmışlardı.

AKGÜN YARDIM ELİNİ UZATTI

Kazanın haberini alır almaz tüm belediye imkanlarını seferber eden Akgün, evlatlarını kaybeden aileye ve öğretmenlerin ailelerine yardım elini uzattı. Akgün, Sağlık Danışmanı Prof Dr. Osman Gümrü'yü devreye sokarak kazada yaralanan Havin ve öğretmenlerin sağlık durumuyla yakından ilgilendi. Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Havin'i ziyaret ederek sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Akgün, eski dostlarını devreye sokarak öğretmenler Buket Tüfek ve Aysun Kaya'nın geçireceği operasyonlar ile ilgili destek verdi.

Kazanın meydana geldiği Mehmet Akif İlköğretim Okulu'na giderek acılı öğretmenleri ziyaret eden Akgün, arkadaşlarının ve öğrencilerinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akgün, küçük Berfin'in hayatını kaybetmeden önce öğrenim gördüğü 5-C sınıfını da ziyaret ederek Berfin'in arkadaşlarına başsağlığı diledi. Evlatlarını kaybeden Özkaya ailesine sabır dileyen Akgün, "Tedavisi devam eden öğrencimiz ve öğretmenlerimiz için elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

B.İ TESLİM OLDU

Bu arada kaza öncesinde aşırı hız yaptığı iddia edilen B.İ'nin önceki gün Kumburgaz Polis Merkezi'ne teslim olduğu öğrenildi. Durumu ağır olan ve hamile olduğu iddia edilen öğretmen Buket Tüfek'in önümüzdeki günlerde zorlu bir operasyondan geçirileceği belirtildi. Dün ameliyat olan öğretmen Aysun Kaya'nın ile küçük Havin'in hayati tehlikeyi atlattıkları ve sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Kızın Ailesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement