Kazada Ölen Lise Öğrencisi İçin Karayolunu Kapattılar - Son Dakika
Yerel

Kazada Ölen Lise Öğrencisi İçin Karayolunu Kapattılar

Fatsa ilçesinde, kamyonetin çarpması sonucu ölen lise öğrencisi Şeyma Beşik'in arkadaşları ve yakınları, kazanın meydana geldiği yolu ulaşıma kapattı.

12.06.2014 20:55  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün defnedilen lise Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Şeyma Beşik'in arkadaşları ve yakınları, saat 18: 00'de, kazanın meydana geldiği Dolunay Kavşağı'na gelerek basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını yapan Şeyma Beşik'in sınıf arkadaşı, Şeyma'nın ölümünü nedeniyle üzüntülü olduklarını belirterek, "Gönül isterdi ki Şeyma da burada olsaydı ve iyileştiğini kutlasaydık. Lakin ölüm kavşağı olarak adlandırdığımız bu yer, bir kardeşimizi daha aramızdan aldı. Halk olarak birkaç şeyi yetkililere sormak istiyoruz; burada tedbir alınması için daha kaç canın gitmesi lazım?" dedi.

Genç kızın arkadaşları ve yakınları Karadeniz Sahil Yolu'nu 5 dakika boyunca ulaşıma kapattı. Yolda kilometrelerce araç kuyrukları meydana gelirken bir ambulansın yol istemesi üzerine vatandaşlar yolu ulaşıma açarak kavşağa 300 metre uzakta bulunan üst geçitten geçerek Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Fatsa Kaymakamı Atmaca da kazanın olduğu yere gelerek bir konuşma yaptı. Atmaca, "Bu kavşak da sürekli olarak kaza meydana gelmektedir. Acınızı paylaştığım için ve bu sorunun çözüme kavuşturulması adına sizlere destek vermek için buraya geldim.'' dedi.

Atmaca ayrıca, ''Karayollarına defalarca yazı yazdık ama Karayolları, Ünye'den geliş yönü virajlı ve eğimli olduğu için kavşağa trafik ışığı koymak istemedi. Buna çözüm olarak kavşağa 300 metre uzağa üst geçit yapıldı ama vatandaşlar burası uzak olduğu için bu geçidi kullanmıyor." şeklinde konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazada Ölen Lise Öğrencisi İçin Karayolunu Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement