Kazada Ölen Liseli Fadime Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Liseli Fadime Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Kazada Ölen Liseli Fadime Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde komşusundan ödünç aldığı motosikletle çarşıya giderken, park halindeki kamyonete arkadan çarparak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan kasksız ve ehliyetsiz liseli sürücü 17 yaşındaki Fadime Üyük, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

18.10.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde komşusundan ödünç aldığı motosikletle çarşıya giderken, park halindeki kamyonete arkadan çarparak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan kasksız ve ehliyetsiz liseli sürücü 17 yaşındaki Fadime Üyük, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında, Karaburun Mahallesi Neyzen Teyfik Caddesi 503 Sokak girişinde meydana geldi. Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Kız Teknik ve Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Fadime Üyük, bir komşusundan ödünç aldığı plakasız motosikletle ilçe çarşısına gitmek üzere yola çıktı. Direksiyon kontrolünü yitirdiği motosikletle park halindeki 22 yaşındaki Engin İnal'a ait 35 TSJ 29 plakalı kamyonetin kasasına arkadan çarpan ehliyetsiz ve kasksız Üyük, ambulansla kaldırıldığı hastanede öldü.

İşlemlerin tamamlanması ardından Üyük'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Fadime Üyük, evinin önünde bugün öğleleyin kılınan namaz ardından gözyaşları arasında Burunucu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Arkadaşı Sinem Gök, "Fadime Üyük, okulda başarılı bir arkadaşımızdı. Motosiklet kullanmayı çok severdi. Olayı duyunca yıkıldık. Şen şakrak neşeli bir arkadaşımızdı. Kimseyi kırmazdı" dedi. - Ortacamuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Liseli Fadime Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement