Kazada Ölen Oğlunun Alkollü Olmadığını Kanıtlamaya Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Oğlunun Alkollü Olmadığını Kanıtlamaya Çalışıyor

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde 7 ay önce meydana gelen trafik kazasında oğlu ölen, 23 yaşındaki Cihat Demirel'i kaybeden baba Bişar Demirel, adalet arayışına girdi.

08.04.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde 7 ay önce meydana gelen trafik kazasında oğlu ölen, 23 yaşındaki Cihat Demirel'i kaybeden baba Bişar Demirel, adalet arayışına girdi. Oğlunun, park halindeki TIR'a çarparak hayatını kaybettiğini belirten baba Demirel, "O yolda park yasağı olmasına rağmen TIR oraya park etmiş. Oğlum hayatında ağzına içki sürmemiş bir insandır. Oğlum raporlarda içkili olarak gösterilmiş. Bunun böyle olmadığını göstermek için hakkımı sonuna kadar arayacağım" dedi.

Kaza, geçen Eylül ayında Bitlis-Tatvan karayolunda meydana geldi. Minibüsle D-300 karayolundan giden 1 çocuk babası Cihat Demirel, yolda park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Demirel, kaza yerinde öldü. Kaza sonrası tutulan raporlarda Demirel, 0.20 promil alkollü olduğu yer aldı. Kazanardından baba Bişar Demirel, oğlunun alkol kullanmadığını savunarak tutulan raporun düzeltilmesini istedi. Aile olarak hiçbir maddi beklentileri olmadığını anlatan baba Demirel, kazadan sonra başvurduğu kurumlardan sonuç alamadığını söyledi. D-300 karayolunda park yasağı olmasına rağmen TIR şoförüne herhangi bir cezanın verilmediğini belirten baba Demirel, şöyle konuştu:

"Oğlum bugüne kadar ağzına içki sürmemiştir. Kaza sonrasında tutulan raporlar yanlış tutulmuştur. Sigara da bile 0,12 promil alkol bulunuyor. Oysa bu rakam Bakanlar Kurulu kararı ile 0.20'ye çıkarılmıştır. Şikayet dilekçelerimi Başbakanlığa, İçişleri Bakanlığına, Adalet Bakanlığı'na gönderdim. Bunun böyle olmadığını göstermek için hakkımı sonuna kadar arayacağım." - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Oğlunun Alkollü Olmadığını Kanıtlamaya Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement