Kazada Ölen Oğlunun Arkadaşlarına Baba Ersan Çelebi'den Ygs Öncesi Anlamlı Mesaj - Son Dakika
Yerel

Kazada Ölen Oğlunun Arkadaşlarına Baba Ersan Çelebi'den Ygs Öncesi Anlamlı Mesaj

Kazada Ölen Oğlunun Arkadaşlarına Baba Ersan Çelebi\'den Ygs Öncesi Anlamlı Mesaj

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bindiği minibüsün kaza yapması sonucu ölen Namık Kemal Lisesi son sınıf öğrencisi Fazıl Halil Çelebi’nin babası Ersan Çelebi, sosyal medya üzerinden oğlunun arkadaşlarına üniversiteye giriş sınavı öncesinde mesaj gönderdi.

22.03.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bindiği minibüsün kaza yapması sonucu ölen Namık Kemal Lisesi son sınıf öğrencisi Fazıl Halil Çelebi'nin babası Ersan Çelebi, sosyal medya üzerinden oğlunun arkadaşlarına üniversiteye giriş sınavı öncesinde mesaj gönderdi.

Baba Ersan Çelebi kazada ölen oğlu Fazıl Halil'in arkadaşlarına üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması olan Yüksek öğretime Geçiş sınavı (YGS) öncesi gönderdiği mesajında "Yavrularım. Her ölüm bir doğumdur, ölmek için doğduğumuz gibi doğmak için ölürüz. Sevgi dolu yüreğinize şahit olduğum için bu satırları yazıyorum. İnanç ve sevgi dolu yüreği olanlar yeniden doğmaktan korkmayacakları için ölümden korkmazlar, ölüm asla bir son değildir. Yeni bir doğumdur ve o doğumdan sonra herkes sevdiği ile birliktedir, ölümden korkmayın ve Fazıl'ın gidişine üzülmeyin. Fazıl'ın karakteri ve sevgisini yüreğinde hissetmek onunla beraber yaşamak demektir. Her insanın Allah (cc) ile doğrudan bir bağı vardır ve bu dünyada kendine biçilen zaman ve şartlar altında sınavını verir. Zamanı gelince de yeniden doğmak için ölür" dedi.

Baba Çelebi, öğrencilere sınavda başarılar dileyerek, "Kardeşiniz ölümlerin en güzellerinden bir güzellikle öldü; şehit olarak. İnşallah bu sevgiyle bir gün ben de dahil hepimiz aynı sancak altında aynı yerde buluşacak, kavuşacağız. Ancak burada bu dünyanın kurallarına şartlarına uymak, aldığımız her nefesin hakkını 'sınavda olduğumuzu unutmadan' vermek zorundayız. Önünüzde hayatınıza şekil verecek dünyaya ait üniversite sınavı var. Fazıl kardeşinizi şehit olarak kaldırın ve kalbinize gömün. Eminim ki o sizi çok güzel yerlerde görmek ister. Fazıl'ı üzmeyin ve mahçup etmeyin. Onun sizinle beraber olduğunu unutmayın, onu bir kuvvet olarak yanınızda hissedin ve sınava odaklanın. Başarı Allah'ın izniyle inşallah gelecektir. Sizlerin başarısı oğlumun başarısıdır. Rabbim zihninizi ufkunuzu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Acılı babanın oğlunun arkadaşlarına hitaben yazdığı mesaj sosyal medyada büyük ilgi görüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazada Ölen Oğlunun Arkadaşlarına Baba Ersan Çelebi'den Ygs Öncesi Anlamlı Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement