Kazada Ölen Otobüs Şoförü Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Otobüs Şoförü Toprağa Verildi

Kazada Ölen Otobüs Şoförü Toprağa Verildi

Adana'da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren otobüs şoförü Hamit Şimşek memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

28.11.2014 16:14  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 26 yaşındaki otobüs şoförü Hamit Şimşek memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

Sivas'tan Hatay'a giden Hamit Şimşek yönetimindeki 58 DH 111 plakalı yolcu otobüsü, dün sabah saatlerinde Ahmet Avcı yönetimindeki 01 P 2386 plakalı sunta yüklü TIR'a arkadan çarpmış ve otobüs şoförü Şimşek ile yolculardan Zeynep Dönmez hayatını kaybetmişti. Otobüsteki 40 yolcudan 12'si ise yaralanmıştı. Otobüste sıkışarak yaşamını yitiren 2 aylık evli şoför Hamit Şimşek'in cenazesi bugün defnedilmek üzere memleketi Sivas'a getirildi. Öğle namazının ardından tarihi Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazına, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Şimşek'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Otobüs Şoförü Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement