Kazada Ölen Polis ve Ailesi İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Polis ve Ailesi İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Kazada Ölen Polis ve Ailesi İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasına yaşamını yitiren polis, kızı, oğlu ile kuzeni için gıyabi cenaze namazı kılındı.

15.07.2014 14:13  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasına yaşamını yitiren Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amir Vekili Tahir Kılıç, kızı Sueda, oğlu Emirhan Kılıç ile kuzeni Sefinaz Çakır için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Antalya'dan Ankara'ya giden Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amir Vekili Tahir Kılıç'ın kullandığı 07 VR 253 plakalı otomobil, dün saat 09.30 sıralarında Emirdağ çıkışında kontrolden çıkarak yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki viyadükten uçtu. Kazada, sürücü 46 yaşındaki Tahir Kılıç, kızı 7 yaşındaki Sueda, oğlu 14 yaşındaki Emirhan Kılıç, kuzeni aynı yaştaki Sefinaz Çakır yaşamını yitirdi. Tahir Kılıç'ın eşi 39 yaşındaki Leyla, kızı 19 yaşındaki Esma Nacime Kılıç ile kuzeni 14 yaşındaki Tahircan Çakır ise ağır yaralandı.

Tahir Kılıç ve ailesi için görev yaptığı Finike'de gıyabi cenaze namazı kılındı. Yeni Mahalle'deki Ayşe Hanım Camii'nde kılınan cenaze namazına, Kaymakam Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Erol Möngü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Savcısı Altuğ Kürşat Şahin, Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci, Finike Belediyesi eski Başkanı Nail Dülgeroğlu, daire müdürleri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından, Finike Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde dua okutuldu. Trafik Şube Büro Amir Vekili Tahir Kılıç'la birlikte kazada hayatını kaybeden 14 yaşındaki Emirhan Kılıç'ın anaokulundan bu yana birlikte okuduğu sınıf arkadaşları da duaya katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Polis ve Ailesi İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement