Kazada Ölen Polisin Cenaze Merasiminde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Polisin Cenaze Merasiminde Gözyaşları Sel Oldu

Kazada Ölen Polisin Cenaze Merasiminde Gözyaşları Sel Oldu

Uşak-Banaz karayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Nihat Özek için cenaze merasimi düzenlendi.

12.07.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak- Banaz karayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Nihat Özek için cenaze merasimi düzenlendi. Vali Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, babasının ardından gözyaşı döken minik Veysel'i teselli etmeye çalıştı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Uşak Merkez Karaağaç Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Nihat Özek için Uşak Emniyet Müdürlüğü Has Bahçe'de düzenlenen cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törene Uşak Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Uşak protokolü, mesai arkadaşları, Özek'in ailesi ve akrabaları katıldı. Kazada yaralanan diğer aile bireyleri, merasim alanına sağlık görevlileri ve Nihat Özek'in mesai arkadaşlarının yardımıyla gözyaşları içerisinde geldi. Kederli aile ile yakından ilgilenen Vali Yavuz'un eşi Selda Yavuz, babasını kaybetmenin acısını yaşayan küçük Veysel'in elini biran olsun bırakmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Nihat Özek'in özgeçmişi ve başarı dolu polislik geçmişi okundu. Uşak İl Müftülüğü'nde görevli hocanın dualarının ardından Özek'in naaşı, gözyaşları arasında memleketi Afyonkarahisar'ın Düzağaç beldesine uğurlandı.

Törende fenalaşan Nihat Özek'in annesi ise Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayakta güçlükle duran aileye akrabaları ve Özek'in mesai arkadaşları destek olmaya çalışırken, Özek'in kızlarının ve oğlunun feryatları merasime katılanları gözyaşına boğdu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Polisin Cenaze Merasiminde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement