Kazada Şehit Olan Polis Memleketinde Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Şehit Olan Polis Memleketinde Toprağa Verildi

Kazada Şehit Olan Polis Memleketinde Toprağa Verildi

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ali Polat, memleketi Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

16.12.2013 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ali Polat, memleketi Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diyarbakır Emniyet spor Çim Hokeyi takımını taşıyan Yasin Ç.'nin kullandığı 21 GC 512 plakalı aracın dün Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 70. kilometresinde devrilmesi sonucu şehit olan 34 yaşındaki polis memuru Ali Polat'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'e getirildi. Şehidin naaşı Asri Mezarlık'ta bulunan Bahaeddin Nakıboğlu Camii'ne getirildiği sırada gözyaşları sel oldu. Burada cenaze namazına katılan 5. Zırhlı Tugay Komutanı Şendoğan Karakuş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın şehidin babasına baş sağlığı dileyerek, destek olmaya çalıştı. Şehit eşini gözyaşları içinde uğurlayan Funda Polat'ı ise bayan polisler ayakta tutmaya çalıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, şehit polisin kendi hassasiyetleri nedeniyle özellikle Diyarbakır'a gitmek istediğini belirterek, "Diyarbakır'da özellikle risk grubu çocuklar adına çalışmaları, spor vasıtasıyla bunları topluma kazandırma adına güzel hizmetleri vardı. Orada çalışıp bu hizmetlerde görev almak istiyordu. Biz de kendisine destek oluyorduk. Gaziantep'teki Kurtuluş Kupası'na, oradaki çocuklar Diyarbakır'ın dışına çıksın diye çok isteklilerdi ve burada buluşacaktık. Fakat, çok elim bir kaza sonrası arkadaşımızın şehit olduğunu öğrendik. Onun adını federasyon olarak yapacağımız projelerle her zaman anacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Şehit Olan Polis Memleketinde Toprağa Verildi - Son Dakika

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.


Advertisement