Kazada Şehit Olan Polis Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Şehit Olan Polis Toprağa Verildi

Kazada Şehit Olan Polis Toprağa Verildi

İstanbul Ümraniye'de görev başındayken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 24 yaşındaki polis memuru Kamil Topal, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde törenle toprağa verildi.

09.04.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ümraniye'de görev başındayken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 24 yaşındaki polis memuru Kamil Topal, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde törenle toprağa verildi. Topal ailesinin 5 çocuğundan en küçüğü olan 2 yıllık polis memuru Kamil Topal, 4 Nisan'da meydana gelen trafik kazasında olay yerinde güvenlik önlemi aldığı sırada başka bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. İstanbul'da tedavisinin sürdüğü yoğun bakım ünitesinde 4 gün süren yaşam savaşını kaybeden şehit polis Kamil Topal'ın cenazesi Ümraniye Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Şehit polis Kamil Topal için Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene; Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyu, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, şehit polisin annesi Ayşe ile babası Yemliha Topal ile kardeşleri, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı. Şehit polis Kamil Topal'ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan kardeşleri gözyaşı döktü. Buradaki törenin ardından Kocazade Camii'ne götürülen şehit Topal'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Hocazade Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mesleğine 2 yıl önce başlayan ve bekar olan şehit polis memuru Kamil Topal'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınıp aile mezarlığına götürüldü. Şehit polis memuru Kamil Topal gözyaşları arasında Hocazade Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Şehit Olan Polis Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement