Kazada Yaralanan Tilki, Gözlem Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kazada Yaralanan Tilki, Gözlem Altına Alındı

Kazada Yaralanan Tilki, Gözlem Altına Alındı

Kayseri'de yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralanan tilki, Hayvanat Bahçesi'ndeki sağlık merkezine getirildi.

23.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralanan tilki, Hayvanat Bahçesi'ndeki sağlık merkezine getirildi. Tilkinin genel sağlık durumunun iyi olduğu, gözlem odasına alındığı, bir süre sonra doğaya salınacağı bildirildi.

Talas İlçesi'nden önceki gün akşam Yaralı Sokak Hayvanları İhbar Hattı'nı (444 2 899) arayan vatandaşlar, yol ortasında bir tilkinin yattığını bildirdi. Yaralı Sokak Hayvanları Kurtarma ekibi, olay yerine gelerek bir aracın çarpması sonucu yaralandığı anlaşılan tilkiye ilk müdahaleyi burada yaptı. Ekipler daha sonra tilkiyi Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki hayvanat bahçesinde bulunan Hayvan Sağlığı Merkezi'ne getirdi. Burada yapılan ilk muayenede, tilkinin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Kontrol amaçlı olarak tilkiden kan örneği alındı ve röntgeni çekildi. Tilki, sağlık ekibi tarafından her olasılığa karşı gözlem odasına alındı. Yemesinde hiçbir sorunu olmayan tilkinin rehabilitasyon dönemi sonunda kuduz aşısı yapılarak doğaya salınacağı bildirildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Yaralanan Tilki, Gözlem Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement