Kazada Yarlanan Banka Müdür Yardımısı da Öldü - Son Dakika
Güncel

Kazada Yarlanan Banka Müdür Yardımısı da Öldü

Kazada Yarlanan Banka Müdür Yardımısı da Öldü

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde 6 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan 3 bankacıdan müdür yardımcısı 39 yaşındaki Ümit Yıldız da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

02.01.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde 6 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan 3 bankacıdan müdür yardımcısı 39 yaşındaki Ümit Yıldız da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İmamoğlu- Kozan karayolunun Ayvalı mevkiinde 30 Aralık salı günü meydana gelen kazada Adana'dan Kozan'a giden bankacı 34 yaşındaki Emine Aydın yönetimindeki 01 EA 547 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçip Kozan'dan Adana'ya giden 27 yaşındaki Sadettin Yeşilyurt yönetimindeki 01 Y 6431 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Sadettin Yeşilyurt ile bu otomobilde bulunan 60 yaşındaki Mehmet Ali Fındık, kızı 22 yaşındaki Ayşegül Fındık ve gelini 23 yaşındaki Şenay Fındık ile diğer otomobilin sürücüsü Emine Aydın, otomobilinde bulunan meslektaşı 26 yaşındaki Sevilay Kahraman öldü. Aynı otomobilde bulunan 3 bankacı da yaralandı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan Kozan'daki özel bir bankanın müdür yardımcısı olan evli ve 2 çocuk babası Ümit Yıldız, doktorların tüm çabasına karşın bugün yaşamını yitirdi. Diğer bankacılar 30 yaşındaki Merve Törduran ile aynı yaştaki Ömer Ünal'ın ise tedavileri sürüyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Yarlanan Banka Müdür Yardımısı da Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement