Kazada Yaşamını Yitiren 5 Kişinin Cenazeleri Toprağa Verildi - Manisa - Son Dakika
Güncel

Kazada Yaşamını Yitiren 5 Kişinin Cenazeleri Toprağa Verildi - Manisa

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenaze töreninden görüntüler Mahallelinin kazaların yaşandığı kavşağa gelmeleri Kazada yajınlarını kaybeden Ali Koç'un konuşması Manisa'nın Salihli ilçesinde dün iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri defnedildi.

26.03.2016 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenaze töreninden görüntüler

Mahallelinin kazaların yaşandığı kavşağa gelmeleri

Kazada yajınlarını kaybeden Ali Koç'un konuşması Manisa'nın Salihli ilçesinde dün iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren Aydoğan ve Melek Aydın, Atike ve Emine Koç'un cenazeleri Caferbey Mahallesi'nde, Keziban Yalçıner'in naaşı ise Mersindere Mahallesi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Cenazelerin defnedilmesinin ardından Caferbey Mahallesi sakinleri, kazanın meydana geldiği kavşakta toplandı.

Mahalle sakinleri adına konuşan Ali Koç, kazada eşi, annesi, dayısı ve yengesini kaybettiğini belirterek, "Artık yaşanan bu kaza, son olsun. Bir daha canlar yanmasın. Sesimize kulak verin. Bu kavşağa alt veya üst geçit yapın." diye konuştu.

Dün, Salihli'den İzmir yönüne giden Aydoğan Aydın yönetimindeki 45 SU 466 plakalı otomobil, Caferbey yol ayrımında karşı yönden gelen Mevlüt Topbaş'ın kullandığı 06 FT 6355 otomobille çarpışmış, sürücü Aydın ile aynı otomobilde bulunan Atike ve Emine Koç, Keziban Yalçıner ve Melek Aydın hayatını kaybetmiş, sürücü Topbaş ile Tufan Şendil yaralanmıştı.

Kazada Yaşamını Yitiren 5 Kişinin Cenazeleri Toprağa Verildi - Manisa
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazada Yaşamını Yitiren 5 Kişinin Cenazeleri Toprağa Verildi - Manisa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement