Kazan Belediye Başkanı Ertürk, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kazan Belediye Başkanı Ertürk, Mazbatasını Aldı

Ankara'nın ilçelerinden Kazan'da üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen AK Parti Adayı Lokman Ertürk, mazbatasını aldı.

04.04.2014 16:09  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın ilçelerinden Kazan'da üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen AK Parti adayı Lokman Ertürk, mazbatasını aldı

Ertürk, belediye önünde düzenlenen törende seçilen belediye meclis üyeleriyle mazbatasını aldı. Belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılan Ulu Cami'de hayatını kaybeden belediye başkanları ve belediye çalışanları için mevlit okutuldu.

Belediye önünde toplanan kalabalığa hitap eden Ertürk, üçüncü defa belediye başkanı seçilmesinden dolayı verilen desteğe teşekkür ederek, "Bugünden sonra Kazan'a daha başka nasıl güzel hizmetleri getirebiliriz, gece gündüz azimle kararlılıkla bunun hesabı içinde olacağız. Hem hizmette yarışmaya devam edeceğiz hem de AK Parti olarak Kazan'da oyumuzu yüzde 70'lere çıkarmanın gayreti içinde olacağız. Yunus'un sevgisini, Mevlana'nın hoşgörüsünü kendimize ilke edindiğimiz bu süreçte, Kazan'ı daha çok nasıl kucaklarız onun hesabını yapacağız. Kazan'ın gelişmesinde emeği geçen herkese bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyor kazandığımız bu seçim zaferinin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kurban kesilerek dua edildi. Ertürk daha sonra, belediye binasında tebrikleri kabul etti. Eşi ve çocukları da Ertürk'e eşlik etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan Belediye Başkanı Ertürk, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement