Kazan'da Çocukların Hayvan Barınağı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Çocukların Hayvan Barınağı Ziyareti

Dünya Çocuk Günü ve Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Kazan ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi, hayvan barınağını ziyaret etti.

05.10.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Çocuk Günü ve Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Kazan ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi, hayvan barınağını ziyaret etti.

Kazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, etkinlik kapsamında Hamdiye Ünlü İlkokulu'na giderek çocuklara sokak hayvanlarına nasıl davranılması gerektiğine yönelik eğitim verdi.

Bilgilendirme seminerinin ardından otobüslerle Kazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen çocuklar, sokak hayvanlarına yem ve su verdi. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çocuklara oyuncak dağıttı.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk,  barınaktaki hayvanların sahiplendirilmesi, çocuklara hayvan sevgisi aşılanması ile ilgili çalışma başlattıklarını belirterek, "Çocuklarımızla birlikte barınakta bulunan hayvanlara su ve yemek verdik. Bizim insani görevimiz ve inancımızın da gereği olan hayvanların bakımı, korunması ve onların beslenmesi sadece sözde bırakmayarak gelecek nesillere bu sevginin aşılanması için bir etkinlik düzenledik" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan'da Çocukların Hayvan Barınağı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement