Kazan'da Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

Kazan'da Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı

Kazan\'da Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

15.04.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta, binada mansur kalan iki polis memuru, bazı özel resmi evraklar ve nezarethanede kalan bir tutuklu kurtarıldı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Amirliği, AFAD ve 112 Hızır Acil ekiplerinin destek verdiği tatbikatta, senaryo gereği çıkan yangında Emniyet Müdürlüğü'nün güvenli şekilde boşaltılması ve yangına müdahale canlandırıldı. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle başlayan tatbikatta, ekiplerin bir bölümü yangına müdahale ederken, diğer ekip ise oksijen tüplerini takıp, yangın bölgesine girerek mahsur kalanlara müdahalede bulundu. Yangın kısa sürede kontrol altına alındıktan sonra mahsur kalanlara müdahale edildi.

Merdiven yardımıyla mahsur kalanlar indirildikten sonra sıra nezarethanede bulunan tutukluya geldi. Ekipler, baygın halde buldukları tutukluyu sedyeye alıp dışarı çıkartırken, senaryo gereği gözaltında bulunan zanlının oğlunu canlandıran İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Halit Erbay'ın feryadı ise yine gerçeğini aratmadı. Tatbikat, vatandaşların yoğun ilgisi altında son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan'da Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement