Kazan'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti

Ankara'nın Kazan ilçesinde parklarda ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

08.10.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesinde parklarda ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

Kazan Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Sağlık Parkı'na ücretsiz internet hizmeti verirken, piknik için çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Belediye Piknik Alanı'nda ise çalışmalar son aşamaya geldi.

Parktaki gençleri ziyaret eden Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise cep telefonunuyla internet ağına bağlanarak sosyal medya hesabı üzerinden ücretsiz internet imkanı bilgisini takipçileriyle paylaştı.

Bu hizmetin diğer parklara da verileceğini  bildiren Ertürk, şöyle devam etti:

"Bu sayede parkların ziyaretçi yaş ortalamasını da düşürmüş olduk. Artık gençlerimiz de aileleriyle birlikte parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekler. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesi toplumun her kesiminden büyük ses getirdi. Bunlardan bir tanesi de gençlerimize ücretsiz ve sınırsız internet hizmetiydi. Biz de Kazan Belediyesi olarak hazırlığını yaptığımız çalışmamızı vakit kaybetmeden hayata geçirmek istedik ve bugün itibariyle içerisinde bulunduğumuz Sağlık Parkı'nda gençlerimize ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunmuş olduk. Bu uygulamamızı tüm parklara yaymak amacındayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement