Kazan Patladı, Fabrikada Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kazan Patladı, Fabrikada Yangın Çıktı

Kazan Patladı, Fabrikada Yangın Çıktı

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'ndeki atık yağ geri dönüşüm fabrikasında kazanın patlaması sonucu yangın çıktı.

14.10.2014 12:30  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'ndeki atık yağ geri dönüşüm fabrikasında kazanın patlaması sonucu yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangında, yoğun dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Atık yağların geri dönüşümünün yapıldığı Ergene İlçesi'nde Koza Yağ fabrikasının, geri dönüşüm kazanında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Fabrikada çalışan 15 işçi, fabrikadan çıkarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Patlama nedeniyle kazanın olduğu bölümde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alındı.

Yoğun dumandan etkilenen işçilerden Görkem Duman, fabrika dışında hazır bekletilen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Patlamanın meydana geldiği bölüm kullanılmaz hale gelirken, Ergene Belediye Başkanı CHP'li Rasim Yüksel de olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını izledi ve bilgi aldı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu tamamen söndürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan Patladı, Fabrikada Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement