Kazan Tedavi İçin Gittiği Hastanede, Hasta Dayağı Yedi - Son Dakika
Güncel

Kazan Tedavi İçin Gittiği Hastanede, Hasta Dayağı Yedi

Kazan Tedavi İçin Gittiği Hastanede, Hasta Dayağı Yedi

Tedavi için gittiği hastanede, hasta dayağı yediAnkara'nın Kazan ilçesinde oturan, ancak temizlik takıntısı nedeniyle ailesi tarafından Hacettepe Hastanesi Psikiyatri bölümüne yatırılan 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Gülşen Bakır, iddiaya göre hava almak için çıktığı hastane koridorunda 17 yaşındaki E.Y. adlı bir başka hastanın saldırısına uğrayıp, az daha gözünden oluyordu.

28.03.2016 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi için gittiği hastanede, hasta dayağı yedi

Ankara'nın Kazan ilçesinde oturan, ancak temizlik takıntısı nedeniyle ailesi tarafından Hacettepe Hastanesi Psikiyatri bölümüne yatırılan 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Gülşen Bakır, iddiaya göre hava almak için çıktığı hastane koridorunda 17 yaşındaki E.Y. adlı bir başka hastanın saldırısına uğrayıp, az daha gözünden oluyordu.

Saldırı olayı, 26 Mart Cumartesi günü akşam saatlerinde Hacettepe Hastanesi Psikiyatri Bölümünde meydana geldi. Hastane koridorunda Gülşen Bakır'ın yanına yaklaşan E.Y. iddiaya göre aniden boğazını sıkarak tükenmez kalemi her iki gözüne saplamaya çalıştı. Çığlıklar üzerine diğer hastaların araya girmesiyle güçlükle kontrol altına alınan saldırgan E.Y. odasına götürülürken saldırıya uğrayan Gülşen Bakır ise tedavi altına alındı. Temizlik takıntısından dolayı yaklaşık bir aydır hastanede tedavi gören Gülşen Bakır'ı Pazar günleri izinli olarak hastaneden çıkarmak için giden Yusuf Bakır, eşinin saldırıya uğradığını hastaneye gittiği sırada öğrendi. Bir doktor tarafından çarılan Yusuf Bakır, "eşiniz başka bir hasta tarafından saldırıya uğradı. Panik yapılacak bir durum yok, sadece gözlerinde hafif morartılar oluştu" dedi. dediğini ifade etti.

Karşılaştığı manzara karşısında şok olduğunu belirten Yusuf Bakır, çevresinde morluklar oluşan eşinin gözlerini açamadığını belirterek, doktorun kendisine söylediği ile eşinin başına gelen olayın farklı olduğunu belirtti. Eşinden ayrıntıları öğrenen Yusuf Bakır, saldırganın yan odada kalmaya devam ettiğini ve hiçbir güvenlik önleminin olmadığını belirterek, eşinin çok korktuğunu belirterek, kendisini hastaneden biran önce çıkartmasını istediğini belirtti. Hastanenin kendileriyle ilgilenmediğini de belirten aile., hastanın gözlerinden kan damladığı halde acile götürdüklerini, ancak uzun süre ilgilenmediklerini iddia etti.

Hastanede hiçbir güvenlik önleminin olmadığını belirten Yusuf Bakır, şikayetçi olmak üzere rapor almak için kendilerini akşama kadar oyaladıklarını ve raporun iki defa düzenlendiğini iddia etti.

Kızın başına gelenleri göz yaşları içinde anlatan 65 yaşındaki anne Münevver Coşkun ise, "Kızımın temizlik takıntısı rahatsızlığı vardı. Kızımı o halde görünce paralandım oralarda, dayanamadım. Ben anneyim, iyi olmasını bekledim ben. Çok ta iyi olmuştu. Şimdi ne olacak?. Hastaneden ve saldırgandan şikayetçiyim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan Tedavi İçin Gittiği Hastanede, Hasta Dayağı Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement