Kazan Terhisine 10 Gün Kala Gelen Telefon Endişelendirdi - Son Dakika
Güncel

Kazan Terhisine 10 Gün Kala Gelen Telefon Endişelendirdi

Kazan Terhisine 10 Gün Kala Gelen Telefon Endişelendirdi

Terhisine 10 gün kala gelen telefon endişelendirdiHasan POLAT/KAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kazan İlçe Belediye Başkanı Lokman Ertürk, keçi çobanlığı yapan 80 yaşındaki Satılmış Çalın'ı ziyaret edip, Hakkari Dağlıca'da vatani görevi yapan torunu Ahmet Çalın ile cep telefonundan konuşturdu.

13.04.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terhisine 10 gün kala gelen telefon endişelendirdi

Hasan POLAT/KAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kazan İlçe Belediye Başkanı Lokman Ertürk, keçi çobanlığı yapan 80 yaşındaki Satılmış Çalın'ı ziyaret edip, Hakkari Dağlıca'da vatani görevi yapan torunu Ahmet Çalın ile cep telefonundan konuşturdu. Sabah erken saatte Başkan Ertürk'ün telefonla aradığı Ahmet Çalın ise bir anda endişesini dile getirdi.

Kazan Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü personelinin karasinek ve sivrisinek larvalarıyla mücadele çalışmalarını yerinde gören Belediye Başkanı Lokman Ertürk, personelin ilaçlama çalışmalarına da eşlik etti. Aynı saatlerde, yakınlarda gazetesini okuyup, keçilerini otlatan 80 yaşındaki Satılmış Çalın'ı gören Başkan Ertürk, incelemenin ardından yanına gitti. Çalın'a, torunu ile görüşüp görüşmediğini soran Başkan Ertürk, cep telefonunu çıkarıp, Hakkari Dağlıca'da vatani görevini yapan Ahmet Çalın'ı arayıp dedesi ile görüştürdü.

Ahmet Çalın dedesine, "Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün sabah erken saatte aramasını görünce olumsuz bir şey olmasından çok korktum. Bir durum mu var?' diye sordu. Dedesi ise asker olan torunu Ahmet'e korkulacak bir şeyin olmadığını, Belediye Başkanının yanına geldiğinde kendisini sorduğunu ve onun üzerine hal hatır sormak için aradığını söyledi. Tezkeresine 10 gün kaldığı öğrenilen Ahmet Çalın, korkulacak bir şeyin olmadığını öğrenince derin bir nefes aldı. Dedesinin telefonu olmadığı için çok sık görüşemeyen Ahmet Çalın, Başkan Ertürk'ün aramasından memnun olduğunu, dedesiyle konuşmasının ise bu sevincini ikiye katladığın ıbelirtti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan Terhisine 10 Gün Kala Gelen Telefon Endişelendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement