Kazan Türk Bayraklarıyla Donatıldı - Son Dakika
Yerel

Kazan Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Ülke genelinde artan terör saldırılarına tepki nedeniyle, Kazan'daki ev ve sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı Belediye meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda, belediye çalışanları tarafından dağıtılan 10 bin Türk bayrağıyla ilçedeki ev, dükkan, sokak ve caddeler, süsledi.

13.08.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke genelinde artan terör saldırılarına tepki nedeniyle, Kazan'daki ev ve sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı

Belediye meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda, belediye çalışanları tarafından dağıtılan 10 bin Türk bayrağıyla ilçedeki ev, dükkan, sokak ve caddeler, süsledi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün esnafa Türk bayrağı hediye etmesiyle başlayan kampanyaya, AK Parti'nin yanı sıra MHP'li meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkanı Ertürk, yaptığı açıklamada, "AK Parti ve MHP'li meclis üyelerini tebrik ediyorum. Her fırsatta Türkiye mozaiği diye övündüğümüz Kazan'da yine Türkiye'ye örnek olacak bir çalışmaya imza atarak, söz konusu vatan olduğunda siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp birlikte hareket edilmesi gerektiğini gösterdiler" dedi.

Sancak Caddesi'nde Türk bayrağı hediye edilen ayakkabı boyacısı Halim Tekneci, bayrağı öperek aldıktan sonra "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan Türk Bayraklarıyla Donatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement