Kazandıkları Kupayı, Kaza Geçiren Arkadaşlarına Armağan Ettiler - Son Dakika
Yerel

Kazandıkları Kupayı, Kaza Geçiren Arkadaşlarına Armağan Ettiler

Kazandıkları Kupayı, Kaza Geçiren Arkadaşlarına Armağan Ettiler

Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki Emet Bor İşletme Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen servisler arası futbol turnuvası, yapılan final maçı ve kupa töreni ile sona erdi.

25.04.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesinde bulunan Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki Emet Bor İşletme Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen servisler arası futbol turnuvası, yapılan final maçı ve kupa töreni ile sona erdi.

Final maçında rakibi Hisarcık Konsantratör bölümünü 3-2 yenen Espey turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın kupa törenine, Emet Bor İşletme Müdürü Ramazan Bütüner, İşletme teknik müdürleri Mehmet Savaş, Metin Arslan, Zikri Keti, Maden-iş Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Eğitim ve araştırma sekreteri Ahmet Çümen, Maden-iş sendikası Hisarcık şube başkanı Abdullah Yeşilyurt ve tesis çalışanları katıldı. Törende bir konuşma yapan Eti Bor İşletme Müdürü Ramazan Bütüner, turnuvanın ilk gününden son gününe dek dostluk içinde geçmesinden dolayı tüm personele teşekkür etti.

Büyük çekişme içinde geçen turnuvanın şampiyonu Espey oyuncuları, şampiyonluk kupasını iş kazası geçiren ve halen yoğun bakımda olan iş arkadaşları Şerif Aldemir'e armağan ettiler. Şerif Aldemir geçtiğimiz günlerde tamir için çıktığı elektrik direğinin devrilmesi sonucu ağır yaralanmıştı. (MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazandıkları Kupayı, Kaza Geçiren Arkadaşlarına Armağan Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement