Kazaya Sebep Olduğu İddia Edilen Sürücü Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kazaya Sebep Olduğu İddia Edilen Sürücü Yakalandı

Konya’nın Hüyük ilçesinde, iki gün önce meydana gelen ve bir yolcu midibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 23’ü öğrenci 27 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına sebep olduğu ileri sürülen kamyon sürücüsü Jandarma tarafından yakalandı.

21.10.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Hüyük ilçesinde, iki gün önce meydana gelen ve bir yolcu midibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 23'ü öğrenci 27 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına sebep olduğu ileri sürülen kamyon sürücüsü Jandarma tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, devrilen yolcu midibüsünün sürücüsü Hasan Çakmak'ın kazanın ardından, kazaya aynı istikamette seyrettikleri bir kamyonun arkadan aracını sıkıştırarak midibüse arkadan çarpması sonucu meydana geldiği yönünde bilgi vermesi üzerine araştırma başlatılmıştı. Kayıplara karışan firari sürücüyü yakalamak için bölgede geniş çaplı araştırma yürüten Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazaya karışan aracın B.G'nin sahibi ve sürücüsü olduğu 42 B 9903 plakalı kamyon olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri, kazaya karıştığı iddia edilen kamyonda yaptığı incelemede ise kasa kısmında kazaya ait izler tespit etti. Jandarma tarafından gözaltına alınan B.G'nin yaşanan kazanın ardından korkup paniğe kapıldığı için kaza yerini terk ettiği yönünde ifade verdiği ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından kazaya sebep olarak birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak ve kaza yeri terk suçlamasıyla adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Kaza, iki gün önce meydana gelmiş, Hasan Çakmak idaresindeki 42 HVE 64 plakalı yolcu midibüsü, Beyşehir- Isparta Karayolu'nun 16. kilometresindeki Yelken mevkisinde şarampole devrilmiş, kazada yaralanan 23'ü öğrenci 27 kişi kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazaya Sebep Olduğu İddia Edilen Sürücü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement