Kazayı Kamera Görüntüleri Ortaya Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Kazayı Kamera Görüntüleri Ortaya Çıkardı

Kazayı Kamera Görüntüleri Ortaya Çıkardı

Samsun’un Bafra ilçesinde yolda yaralı bir şekilde bulunan ve hastanede hayatını kaybeden Şehmuz Ay’ın (50) ölüm sırrını kamera kayıtları çözdü.

24.02.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde yolda yaralı bir şekilde bulunan ve hastanede hayatını kaybeden Şehmuz Ay'ın (50) ölüm sırrını kamera kayıtları çözdü.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler-Aktekke yolunda bulunan Aile Sağlık Merkezi önünde yoldan geçen vatandaşlar kafasından yaralanmış kanlar içinde yatan bir şahısı görmeleri üzere durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Yerde yatan yaralı şahıs olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, Aile Sağlığı Merkezi'nin güvenlik kameralarını inceleyerek olayı aydınlattı. Görüntülerde traktörden düştüğünü tespit eden ekipler, yaptıkları çalışmalar sonunda şahsın kimliğini belirledi. Polis, jandarma ekipleri ile birlikte Gazibeyli Mahallesi'ne giderek traktör sürücüsü Mustafa K.'yi gözaltına aldı.

Olayın, Mustafa K.'nin kullandığı traktörle Gazibeyli Mahallesi'ne giderken sürücünün yanında oturan Şehmuz Ay'ın yolda traktörden düştüğü ve römorkun tekerinin üzerinden geçtiği anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazayı Kamera Görüntüleri Ortaya Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement