Kazdağları Yoga Festivali'ne Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Kazdağları Yoga Festivali'ne Ev Sahipliği Yapıyor

Kazdağları Yoga Festivali\'ne Ev Sahipliği Yapıyor

Balıkesir’in Edremit ilçesi Güre Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta açılan Ramada Resort Thermal Spa Kazdağları Yoga Akademisi, ‘Yoga Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

24.04.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesi Güre Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta açılan Ramada Resort Thermal Spa Kazdağları Yoga Akademisi, 'Yoga Festivali'ne ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'den ve yurt dışından yaklaşık 300 kişinin katıldığı Yoga Festivali, zeytin ağaçları arasında dağ ve deniz manzarası eşliğinde gerçekleşiyor. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf başkanlığında gerçekleşen programda hafta sonu 2 günde 16 seans düzenleniyor.

Dans gösterileri ile başlayan etkinlik, yoga çalışmalarıyla sürdü. Festival hakkında bilgi veren Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, "Çok özel teknikler uyguluyoruz. Yoga Akademisi bir ilke imza atmış. Bu dünyada bir ilk. Yılın her ayı yılda 12 ay, 12 festival gerçekleştiriyoruz. Dünyanın dört bir yerinden insanlar Türkiye'ye gelip yoga yapıyor. Düşünün Türkiye'den insanlar Hindistan'a gidip yoga yapıyor, oysa Hindistan'dan Türkiye'ye gelip Yoga Akademisi'nin festivallerine insanlar katılıyorlar" diye konuştu.

Kazdağları eteklerinde bugün de sürecek olan Yoga Festivali'nde Amerika, İngiltere, Slovenya, İspanya, Fransa, Almanya ve Japonya'dan katılımcılar yer alıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazdağları Yoga Festivali'ne Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement